sr
Paraćin
Paraćin
Beograd
+381 35 564 128 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Vojvode Mišića 64
+381 11 40 75 960 Pon - Pet 09:00 - 17:00 Vojvode Stepe 30
TUV Ceritified
ISO 9001:2006
TUV Ceritified
ISO 14001
TUV Ceritified
CH SAS
Kontakt

Istorijat

Kompanija je osnovana 1989. godine, osnivač i vlasnik je Nebojša Nikolić, dipl.inž.maš.
Nakon uspešne karijere u državnim firmama, na poslovima projektovanja, upravljanja, izvođenja i vršenja poslova nadzora nad instalacijama klimatizacije, grejanja i hlađenja (KGH instalacije), u vreme kada privatna praksa tek počinje da se razvija u Srbiji, odlučuje da otpočne sopstveni biznis i nastavlja da se vrlo uspešno bavi istom vrstom projekata.
U ovom periodu naša kompanija je u potpunosti svojim sopstvenim inženjerskim kadrom ispunila sve potrebe jednog ovako ozbiljnog i strateškog cilja kao što je projektovanje, konsalting i inženjering u oblastima instalacija KGH i automatskog upravljanja i CSNU.

NID energy systemy danas

Sa velikim iskustvom naša kompanija je postala jedna od vodećih kompanija u regionu u oblastima klimatizacije, grejanja i hlađenja, elektroenergetici i automatskom upravljanju.

Sa preko trideset obrazovanih, iskusnih i vrhunski obučenih inženjera i tehničara mašinske i elektrotehničke struke kao i zavidnom tehničkom opremljenošću NID sistem je sposoban da odgovori na najkomplikovanije zahteve i najviše evropske i svetske standarde u oblasti projektovanja, izvođenja, nadzora, servisa i održavanja najzahtevnijih instalacija u industrijskim i poslovnim objektima.

Da bi upotpuno kvalitetan pristup korisnicima, racionalizovao i kontrolisao sve radne procese i na taj način podigao nivo zadovoljenja korisnika i dodatno motivisao svoje klijente da mu poveravaju svoje investicije, Termoinženjering je 2005. godine uveo sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001, a 2010 ISO 14001 i OHSAS 18001.

Ventilacija i klimatizacija

Željeni parametri koje treba kontrolisati u optimalnim graničnim vrednostima su:

  • temperatura
  • vlažnost vazduha
  • brzina strujanja
  • čistoća vazduha
  • nivo buke

Energetska efikasnost

Energetsku efikasnost odnosno uštedu energije i smanjenje aerozagađenja ostvarujemo izradom tehničko/ ekonomske studije, fizibiliti studija, idejnih rešenja, glavnih projekata kao i izvođenje radova.

Projektovanje & Inženjering

Vršimo projektovanje, inženjering i nadzor svih vrsta objekata.

Struktura zaposlenih

Kompanija „NID-energy systems“ ima 28 stalno zaposlenih od kojih :
– 4 diplomirana inženjera mašinstva, termotehničke struke;
– 1 diplomiranog tehničara mašinstva;
– 15 iskusnih montera termotehničkih instalacija;
– 4 iskusna limara;
– 2 iskusna elektrotehničara;
– 2 radnika opštih poslova.

Visoka stručna sprema51%
Viša stručna sprema6%
Srednja stručna sprema42%
Niskokvalifikovani5%